وقتی به یک ساختمان یا سازه نگاه می کنید اولین چیزی که نظر شما را جلب می نماید نمای آن می باشد. ظاهر هر ساختمان در وهله اول مهمترین عامل ظاهری در بوجود آمدن ذهنیتی راجع به آن سازه در ذهن بیننده می باشد. یک ورق کامپوزیت با کیفیت به همراه طراحی حرفه ای نمای کامپوزیت، می تواند جلوه ای به یاد ماندنی از هر سازه یا ساختمان در ذهن مخاطب ثبت نماید. خب بعد از آشنایی مختصر با ورق کامپوزیت، قصد داریم راجع به ورق کامپوزیت الوباند عمده، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم
نحوه استفاده از ورق کامپوزیت
از ورق کامپوزیت در ساخت نمای انواع سازه و فروشگاه و ساختمان، در ساخت دکوراسیون داخلی، در پوشش ستونها، پمپ بنزینها، پاساژها ، تابلوهای تبلیغاتی و… استفاده فراوانی می گردد. نمای کامپوزیت توسط زیرسازی آلومینیومی و فلزی به اسکلت ساختمان یا سازه مورد نظر متصل می گردد.
در ابتدا با توجه به کلیت و اسکلت مجموعه، اتصالات اولیه طراحی می گردند. اگر اسکلت فلزی باشد از ستون و تیرهایی که موجود هستند به منظور قوطی کشی، دستک گرفته می گردد. اگر اسکلت سازه مد نظر، بتن باشد صفحه ای که قبلا در آن تیر بتنی قرار داده شده دستک گرفته می شود و در صورت نبود صفحه فلزی، صفحه ای فلزی به آن رول بولت می گردد.
بعد از انجام گرفتن رول بولت، قوطی های فلزی ۴*۴ به شکل افقی و عمودی به یکدیگر جوش داده می شوند البته این مورد با در نظر گرفتن نقشه زیرسازی صورت می پذیرد. باید از تراز بودن کامل قوطیها مطمئن باشیم تا ادامه زیرسازی نیز بر مبنای شاقول بودن بنیان سازه، درست پیش رفته و کامپوزیت به شکل نما پله ای دیده نشود. پس از جوش دادن قوطیها، براکت ها با توجه به محلی که در نقشه برای آنها طراحی گردیده به قوطیها متصل و جوش داده می شوند.
در مرحله بعد نبشی آلومینیومی به براکت بسته می شود. این نبشی دو سوراخ به شکل لوبیا داشته که به منظور رگلاژ ناودانی ریلی تعبیه گردیده است. ناودانی ریلی هم بوسیله پیچ به نبشی متصل می گردد. شیارهای که در چپ و راست و مرکز ناودانی وجود دارد، برای حرکت آن به جهت های مختلف تعبیه و طراحی شده اند. ضمن اینکه باید اشاره نمود که شیار مرکزی وظیفه هدایت آب یا همان آب بندی را نیز بر عهده دارد. در نهایت ناودانی بولت به وسیله پیچ به ریل متصل می شود.یک پیچ و مهره نیز وجود دارد که این پیچ و مهره جهت رگلاژ ورق و حرکت به طرفین کاربرد دارد.
نوع متریال بکار رفته ورق کامپوزیت
ورق های کامپوزیت در انواع متفاوت و با توجه به نوع استفاده از آنها کارآیی مختلفی دارند. از انواع ورق کامپوزیت می توان به ورق کامپوزیت ضدحریق، ورق کامپوزیت ضدزنگ، ورق کامپوزیت ضخیم و … نام برد. هر کدام از انواع کامپوزیت با توجه به متریال بکار رفته در آن می تواند پاسخگوی نیازهای متفاوتی در زمینه ساخت سازه و مصالح باشد. بعنوان مثال کامپوزیت ضد زنگ به دلیل دارا بودن آلیاژهای مختلف مثل پلیمر و دو لایه آلومینیوم با لایه رویی استیل، تولید می شود.
یا کامپوزیت ضد حریق که از انواع مواد معدنی تشکیل شده که می توان از آن بعنوان یک محصول قابل اعتماد و ایمن نام برد. این ورق کامپوزیت از هیدروکسید منگنز و هیدرو کسید آلومینیوم تشکیل شده است. میزان خلوص مواد تشکیل دهنده آن بین ۸۸ تا ۹۰ می باشد و طبق استانداردهای نظارتی کمترین میزان دود را تولید و دارای کمترین میزان ذرات حامل آتش می باشد.
فروشگاه ورق کامپوزیت الوباند عمده
فروش ورق کامپوزیت الوباند عمده و آلپولیک در ایران توسط تولید کننده انواع کامپوزیت، که محصولات خود را با توجه به استانداردهای برتر جهانی تولید می کند، انجام می گیرد. این شرکت با فروش عمده و آسان این محصولات به فعالان در زمینه ساخت و ساز خدمت رسانی شایانی می نمایند.
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.