فریم عینک طبی ژاپنی می تواند شما را نامرئی کند

لنزها را روی سوراخ های چشم بچسبانید قرمز روی چشم چپ و آبی روی چشم راست می رود لنز را به قاب بچسبانید و مراقب باشید که روی خود لنزها چسب نزنید، در غیر این صورت تصویری مبهم خواهید داشت.

رنگ و رنگ مانیتور خود را تنظیم کنید عینک را امتحان کنید و به تصویر سه بعدی خود نگاه کنید.

اگر در حال تماشای صفحه نمایش تلویزیون یا رایانه هستید و جلوه سه بعدی را نمی بینید، تنظیمات رنگ و رنگ مانیتور را تا زمانی تنظیم کنید که رنگ آبی روی صفحه از طریق لنز سمت راست شما نامرئی شود.

فریم عینک طبی ژاپنی قدیمی ترین شکل فناوری تصویر سه بعدی است. همین تصویر یک بار به رنگ قرمز و یک بار به رنگ فیروزه ای (آبی-سبز) کشیده شده است که کمی افست شده است.

هنگامی که از طریق عینک با لنزهای رنگی مشابه مشاهده می شود، هر چشم فقط می تواند تصویر رنگ مخالف را تشخیص دهد.

فریم

از آنجایی که دو چشم شما در حال تشخیص تصویر مشابه از دیدگاه های کمی متفاوت هستند، شما آن را به عنوان یک شی سه بعدی واقعی تفسیر می کنید.

برخی از دی وی دی های سه بعدی (اما نه BluRay) و بازی هایی که حالت های “آناگلیف” یا “استریوسکوپیک” را تبلیغ می کنند با این عینک کار می کنند.

برای یافتن محتوای سه بعدی بیشتر، ویدیوها و تصاویر «آناگلیف» را به صورت آنلاین جستجو کنید.
اکثر تلویزیون های سه بعدی و سینماها از فناوری های متفاوتی استفاده می کنند.

اگر یک صفحه نمایش یا تصویر سه بعدی حاوی رنگ هایی غیر از قرمز و فیروزه ای باشد، این عینک به شما کمکی نمی کند.

یکی از انواع عینک‌های سه بعدی که معمولاً در سینماها استفاده می‌شود، از فیلترهای پلاریزه برای لنزها و پروژکتورهای ویژه‌ای که نور را قطبی می‌کنند، استفاده می‌کند.

فیلتر پلاریزه را به عنوان یک پنجره میله ای در نظر بگیرید: نور گرا (پلاریزه) به صورت عمودی از بین میله ها عبور می کند و به چشم شما می رسد، در حالی که نور جهت افقی نمی تواند از میله ها عبور کند و منعکس می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.