این نشان میدهد که حبابها به سطوح الیاف میل دارند بنابراین الیاف داخل فوم بین حبابها قفل میشوند تا برخورد مستقیم بین الیاف نادرتر شود.
این مکانیزم کلیدی است که یکنواختی بهبود یافته (در کاغذسازی به نام “تشکیل) را که با تشکیل فوم سرد در اصفهان در مقایسه با فرآیند تشکیل آب به دست می آید، توضیح می دهد.
الیاف چوب در فوم محدودیت های فضایی ناشی از حباب ها بر محل، و جهت الیاف تاثیر شکل می دهد. دفعات چاپ شده با اجازه از مرجع.
زهکشی فوم به طور کلی به سرعت جریان مایع به سمت پایین به دلیل گرانش، درشت شدن (افزایش اندازه متوسط حباب به دلیل انتشار گاز ناشی از اختلاف فشار از حباب های کوچک به حباب های بزرگ) و سرعت تخریب کف به دلیل ادغام حباب بستگی دارد در فوم های مرطوب و خشک، مایع در حین زهکشی از طریق یک ماتریس حباب سفت حرکت می کند.
در مایعات حبابی حباب ها نسبتاً آزاد هستند و زهکشی را می توان (در ابتدا) به عنوان حرکت رو به بالا حباب ها به دلیل فشار هیدرواستاتیک در نظر گرفت زهکشی فوم نقش مهمی در پایداری کف دارد.
هنگامی که فوم خشک می شود، لایه های مایع نازک تر می شوند و می توانند بشکنند و منجر به فروپاشی کف شوند.
متأسفانه اکثر مطالعات زهکشی بر روی فوم هایی با محتوای هوای بالاتر از 80 درصد متمرکز شده است و به طور مستقیم برای فوم های مورد استفاده برای تشکیل کف کاربرد ندارد.
استیونسون از تحلیل تصمیمی استفاده کرد تا نشان دهد که واقعاً اینرسی، درشت شدن و ادام نادیده گرفته میشوند، نرخ زهکشی بدون بعد از فومهای همگن از قانون قدرت پیروی میکنند.
محل کهکسر حجمی مایع است،جمیزان زهکشی است،م0ویسکوزیته محلول سورفکتانت است،rw چگالی مایع، g شتاب ناشی از گرانش، و D قطر متوسط حباب است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.